Adios, basic! Hello, extra!

Adios, basic! Hello, extra!

Când am făcut blog-ul acesta, n-am intenționat să fie unul de fashion. Nici nu cred că este unul de fashion. Doar se întâmplă de multe ori să n-am chef să pornesc camera, pentru canalul secundar atunci când am o idee de genul acesta. În plus, iubesc hainele.

 

Care-i ideea? În urmă cu câteva zile mi-am făcut curățenie în dulap. Am mutat hainele de iarnă în spate de tot și am scos în față tot ce e subțire. Am constatat că am atât de multe haine faine pe care mereu zic că le port și nu le port, și în același timp, îmi cumpăr din ce în ce mai multe haine, care să sfârșească la fel ca cele menționate anterior. Știți ce fac, în schimb? Port aceleași trei-patru bluze și aceleași două perechi de pantaloni. Mereu. Pe bune, dacă mă urmărești pe Instagram, cred că te-ai săturat să mă vezi în fiecare InstaStory purtând hanoracul gri, cu OBEY, de care eu una, încă nu m-am săturat.

 

De aici mi-a venit o idee. Ca să mă stimulez să îmi port cât mai multe din hainele pe care le dețin, trebuie să scap de cele pe care le port cel mai des. Și de alternativele pe care le am la ele (adică de cele trei-patru haine pe care le-aș purta dacă nu le-aș avea la dispoziție pe cele pe care le port mereu). Să rămân doar cu alternativele la alternative, care sunt foarte multe. Nu le arunc, nu le rup, nu le vând că mi-s prea dragi și o să le mai port pe viitor, dar nu acum. Le duc la vreo 400 de km distanță.

 

 

 

Am plecat acasă, la Suceava, din Cluj, orașul în care studiez, pentru sărbătorile de Paști. De obicei când merg acasă îmi iau bagajul cu strictul necesar pentru câteva zile, acum am mers cu jumătate de casă după mine și nu mă voi întoarce cu nimic de acolo. Cel mai greu mi-a fost să renunț la blugii skinny negri și la mom jeansii de care am abuzat la maxim în ultimele luni. Cel mai basic articol vestimentar sunt blugii, iar eu o să îmi port doar perechile ne-basic.

 

Primăvara asta o să fiu extra. Nu chiar Bravo, ai stil!-extra, dar există un început pentru toate. (Nu urmăresc emisiunea, dar simt nevoia să fac referire la ea de fiecare dată când barbologesc despre haine.) Vă încurajez și pe voi să faceți același lucru, nu doar cu hainele pe care ziceți că o să le purtați mâine și sfârșesc luni de zile nepurtate, ci și cu cărțile pe care vreți să le citiți și tot amânați momentul, cu activitățile în care vreți să vă implicați, dar vă este prea comodă viața și fără ele, sau cu orice lucru pe care nu îl faceți, dar poate, cândva, în timp, vă va schimba viața dacă l-ați face acum.

Comments ( 3 )

  • Anda Dumi

    Somehow.. you’ll OBEY :))))

  • Maria

    Stiu cum e…iti dau un sfat…ori le pui la vânzare ori le donezi unei case de copii. :))

  • Ana-Maria

    Eu nu am multe haine si pe majoritatea le cumpar in tinute, asa ca uneori port acelasi tricou cu aceeasi pantaloni :)) Le port pana imi raman scurte la maneci si i le dau sora-mii sau le arunc daca sunt degradate. De asemenea, am reusit sa citesc mai mult si fac poze cat de des pot 🙂 Am reusit sa imi includ hobby-urile in programul zilnic si printre teme si invatat am reusit sa mai citesc cate un capitol sau sa vad un episod dintr-un serial. Am un prieten care m-a intrebat cum reusesc sa le fac pe toate intr-o zi de scoala, si astfel mi-am dat seama si am fost mandra ca mi-am organizat timpul incat sa profit de el.

Leave a Comment